0% γκανιότα στο Champions League από τον Stoiximan

Το Champions League και οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ευρώπη επιστρέφει και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan είναι σε θέση να αυξήσουν τα κέρδη που θα διεκδικήσουν με τις προβλέψεις τους σε δύο από τους αγώνες του αποψινού προγράμματος. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ολυμπιακό και εκείνον ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρόμα, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι με 0% γκανιότα.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στους δύο αγώνες είναι αυξημένες, εξαιτίας της απουσίας της γκανιότας, της προμήθειας δηλαδή που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο Stoiximan. Εφόσον η γκανιότα απουσιάζει, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ελαφρώς, όπως στις υπόλοιπες αγορές, και οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν αυξημένα κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα σε οποιονδήποτε από τους παραπάνω αγώνες. Το στοίχημα αυτό, όμως, θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη, προκειμένου ο παίχτης που το τοποθέτησε να δικαιούται αυξημένα κέρδη.

 

Αυτά είναι και τα μόνα ανταλλάγματα που ζητά η συγκεκριμένη προσφορά. Σε αντίθεση με άλλες, άλλωστε, δε ζητά ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τους δύο αποψινούς αγώνες του Champions League, λοιπόν, έχουν ως εξής: στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν, το 1 συνοδεύεται από απόδοση 1.15, το Χ από 10.50 και το 2 από 26.00, ενώ στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα, το 1 συνοδεύεται από απόδοση 1.30, το Χ από 6.60 και το 2 από 12.00. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία