Ατρόμητος-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η διοργάνωση του Κυπέλλου επανέρχεται στα ελληνικά γήπεδα και απόψε ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε έναν αγώνα που υπόσχεται αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν στον αγώνα αυτό μέσω της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν, χάρη στην προσφορά μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί η ιστοσελίδα από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και εφόσον αυτή η προμήθεια απουσιάζει, οι αποδόσεις στα τρία αυτά σημεία δε μειώθηκαν ποτέ και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Συγκρίνοντάς τις, μάλιστα, με πολλές από τις αποδόσεις που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Κυπέλλου: 3.60 για νίκη του Ατρόμητου, 3.24 για ισοπαλία και 2.38 για νίκη του Παναθηναϊκού.

 

Τις αποδόσεις αυτές θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μόνον όσα μέλη της Championsbet τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Ο αγώνας ξεκινά στις 19:30 και εκείνη την ώρα λήγει το περιθώριο που έχουν, για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά. Αυτή ουσιαστικά είναι και η βασικότερη προϋπόθεση μιας προσφοράς που φημίζεται για το ότι δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα. Άλλωστε, σε αντίθεση με άλλες προσφορές, αυτή της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η Championsbet δεν απαιτεί ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών που θα προκύψουν, προκειμένου αυτά να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Η Championsbet βρίσκεται κοντά σε όλα τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Έχτες αγωνίστηκε για το γερμανικό Κύπελλο DFB η Στουτγάρδη με τη Ντόρτμουντ και η εταιρία στοιχημάτων πρόσφερε τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία