Σκωτία-Σλοβακία με ενισχυμένη αξία στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Μουντιάλ του 2018 επιστρέφουν στο αγωνιστικό, αλλά και στο  πρόγραμμα που διαθέτουν οι εταιρίες στοιχημάτων, με τους παίχτες να αναζητούν από σήμερα ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών, σε μια σειρά από ενδιαφέροντες αγώνες. Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, βέβαια, δε χρειάζεται να ψάξουν πολύ, καθώς ένας από τους αγώνες έχει ήδη αποκτήσει ενισχυμένη αξία στοιχηματισμού, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Πρόκειται για την αναμέτρηση της Σκωτίας με την Σλοβακία, η οποία είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 21:45 και προσφέρεται με 0% γκανιότα*. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της Novibet;

Η συγκεκριμένη προσφορά** βασίζεται στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί από κάθε σημείο η Novibet, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Εφόσον, όμως, η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι επιλεγμένες αποδόσεις (εκείνες που οι παίχτες θα συναντήσουν στο 1Χ2) δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Χάρη στην προσφορά**, μάλιστα, οι αποδόσεις της Novibet στα τρία σημεία του Σκωτία-Σλοβακία ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις της νόμιμης εταιρείας στοιχημάτων Novibet που υπόσχονται περισσότερα κέρδη είναι οι εξής τρεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του Μουντιάλ: 2.50 για νίκη της Σκωτίας, 3.43 για ισοπαλία και 3.20 για νίκη της Σλοβακίας. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά** συμμετέχει οποιοδήποτε στοίχημα τοποθετηθεί εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σκωτία και Σλοβακία. Το “εγκαίρως” σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:45), καθώς τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά**.

Όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Ύστερα από απουσία ένος μήνα τα προκριματικά επιστρέφουν και μαζί και οι προσφορές** της Novibet με την 0% γκανιότα* να πρωταγωνιστεί στο σημερινό της πρόγραμμα.Έτσι όπως είχε προσφέρει τον αγώνα Ιρλανδία-Σερβία με 0% γκανιότα* σειρά παίρνει σήμερα η Σκωτία με την Σλοβακία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία