Αυξημένες αποδόσεις στο Σάλκε-Λεβερκούζεν ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη με ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοι και οι παίχτες του στοιχήματος επιστρέφουν στις εθνικές διοργανώσεις, οι οποίες παρουσιάζουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Bundesliga, η οποία θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα, χάρη και στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Λεβερκούζεν.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη νόμιμη  εταιρεία στοιχημάτων Novibet, γεγονός που σημαίνει πως έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Αναλυτικότερα, η Novibet αύξησε τις αποδόσεις στα σημεία της επιλεγμένης αγοράς, απαρνούμενη την καθιερωμένη προμήθειά της. Έτσι, οι παίχτες θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά**;

Στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Λεβερκούζεν. Μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αλλά όχι και live στοιχήματα, αφού η προσφορά** λήγει στις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας.

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά** της εταιρείας στοιχήματος Novibet και τοποθετήσουν εγκαίρως τις κατάλληλες προβλέψεις θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων), εφόσον βέβαια προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Σάλκε-Λεβερκούζεν.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, οι αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Bundesliga έχουν ως εξής στη Novibet: 2.75 για νίκη της Σάλκε, 3.65 για ισοπαλία και 2.75 για νίκη της Λεβερκούζεν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς (οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα*).

Τα κέρδη που θα προκύψουν από τα στοιχήματα στις αυξημένες αποδόσεις της Novibet, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρία να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία