Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Αυξημένη αξία στο Τορόντο Ράπτορς – Μιλγουόκι Μπακς

Το γεγονός ότι το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο δεν κατακλύζεται από επιλογές βοηθά κάποιες άλλες ευκαιρίες στοιχηματισμού να ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο. Για παράδειγμα, ο σημερινός αγώνας μπάσκετ του NBA ανάμεσα σε Τορόντο Ράπτορς και Μιλγουόκι Μπακς καταφέρνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλες επιλογές και το γεγονός ότι συμμετέχει και στην σημερινή προσφορά** της Novibet τον καθιστά ακόμη πιο συμφέροντα!

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα του NBA με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Περισσότερα κέρδη στον νικητή αγώνα

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα σημεία που βρίσκονται στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Τορόντο Ράπτορς και Μιλγουόκι Μπακς Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουν αυξηθεί οι δύο αποδόσεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα του ΝΒΑ έχουν ως εξής: 1.46 για νίκη των Ράπτορς και 3.12 για νίκη των Μπακς.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις, καθώς διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet έχουν μειωθεί, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%. Πρόκειται για την προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις που ανακοινώνει, ώστε να εξασφαλίσει κέρδος. Με τη γκανιότα* στο 0%, όμως, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του Ράπτορς-Μπακς, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 2:00, ξημερώματα Τρίτης. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν το παραμικρό κέρδος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία