Δύο “ελληνικοί” αγώνες του Europa League με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιλαμβάνει και αγώνες ελληνικών ομάδων, στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League, και το ενδιαφέρον που είναι δεδομένο για τους αγώνες αυτούς έρχεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, χάρη στη διπλή προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Stoiximan, για τους αγώνες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων με ελληνικό ενδιαφέρον: αυτόν ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και ΑΕΚ και αυτόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΪΚ.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, η γκανιότα – προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο Stoiximan, μειώνοντας ελαφρώς της αποδόσεις – απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον πρώτο αγώνα και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.69 για νίκη της Σεντ Ετιέν, 3.90 για ισοπαλία και 6.40 για νίκη της ΑΕΚ. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.58 για νίκη του Παναθηναϊκού, 4.10 για ισοπαλία και 7.90 για νίκη της ΑΪΚ. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, με αποτέλεσμα να κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο που έχει προκύψει από το ύψος των αποδόσεων που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων ανταγωνισμού.

 

Όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα – αυτός του Παναθηναϊκού ξεκινά στις 21:00 και αυτός της ΑΕΚ στις 22:00. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, ώστε να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Πριν δύο ημέρες ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Άγιαξ στα πλαίσια του Europa League και ο Stoiximan ήταν εκεί για να προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα για τα μέλη του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία