Βέρντερ-Χέρτα με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Η Novibet, άλλωστε, προσφέρει και σήμερα έναν αγώνα με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Ο σημερινός επιλεγμένος αγώνας διεξάγεται στις 19:30, στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga, ανάμεσα σε Βέρντερ και Χέρτα. Η προσφορά** της 0% γκανιότας* ισχύει αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 και, χάρη σε αυτή, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Υπόσχεση για αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* επιτρέπει στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet να αυξήσει τις επιλεγμένες αποδόσεις, αφού έχει εξαλειφθεί η καθιερωμένη προμήθεια που τις μειώνει ελαφρώς. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, προσπαθώντας να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του Βέρντερ-Χέρτα, θα δουν αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, μάλιστα, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Βέρντερ και Χέρτα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Με την γκανιότα* να απουσιάζει εντελώς από τη φόρμουλα υπολογισμού των αποδόσεων, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής στην αγορά του 1X2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga: 2.18 για νίκη της Βέρντερ, 3.68 για ισοπαλία και 3.65 για νίκη της Χέρτα. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία