Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League από την Goalbet

Κάποιοι από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου που αναμένεται να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις εταιρίες στοιχημάτων και συνεπώς και από τους παίχτες του στοιχήματος είναι αυτοί που διεξάγονται για την Premier League. Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet προσφέρει αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στους σημερινούς αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έχει ανακοινώσει και μια προσφορά που υπόσχεται να ενισχύσει την αξία των στοιχημάτων των μελών της.

Η εν λόγω προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Φούλαμ και Άστον Βίλα. Συγκεκριμένα, ο αγώνας προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, και οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αποδόσεις θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Φούλαμ - Άστον Βίλα με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Φούλαμ και Άστον Βίλα πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν, τέλος, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα δεν έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθούν. Και όσα προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα της Premier League έχουν αυξηθεί. Πλέον, κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: στο 2.98 για νίκη της Φούλαμ, στο 3.49 για ισοπαλία και στο 2.64 για νίκη της Άστον Βίλα. Οι αποδόσεις της Goalbet, τέλος, ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία