Κορυφαίες αποδόσεις από την εταιρία στοιχημάτων Novibet στην Primera Division

Η αγωνιστική δράση του προγράμματος των εθνικών πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου συνεχίζεται και σήμερα και τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν ακόμη κορυφαίο αγώνα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, που ισχύει στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως – αντίθετα, έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Μια προσφορά** με απλές προϋποθέσεις

Η συμμετοχή στην προσφορά** είναι μια απλή υπόθεση για κάθε μέλος της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της Primera Division. Εφόσον τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Τα χρήματα που θα εισπράξουν οι νικητές, μάλιστα, δε θα είναι μόνο περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Novibet στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν αυξηθεί και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.08 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.40 για ισοπαλία και 4.37 για νίκη της Εσπανιόλ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές από ότι οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία