Πόντε Πρέτα – Βίλα Νόβα με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για όσους αναζητούν ευκαιρίες στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο και τους προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στον αγώνα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής Βραζιλίας ανάμεσα σε Πόντε Πρέτα και Βίλα Νόβα και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με κέρδη μεγαλύτερα από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον επιλεγμένο αγώνα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Για να βρεθούν σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Πόντε Πρέτα και Βίλα Νόβα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο pre-game και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα. Εκεί, άλλωστε, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, οι οποίες θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη του αγώνα, στις 03:30 τα ξημερώματα.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, το μόνο που απομένει για τους παίχτες είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Οι τρεις αποδόσεις, στις οποίες βασίζεται η προσφορά, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Β’ Εθνικής Βραζιλίας. Πρόκειται για τις εξής αποδόσεις: 2.03 για νίκη της Πόντε Πρέτα, 3.21 για ισοπαλία και 5.08 για νίκη της Βίλα Νόβα. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, μέσω της προσφοράς, και πλέον ξεπερνάνε τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία