Στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων στο Ελλάδα-Αρμενία ανακοίνωσε η Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet καλύπτει τον αποψινό αγώνα της Ελλάδας με την Αρμενία για τα προκριματικά του EURO 2020 και έχει ανακοινώσει στοιχήματα για κάθε πτυχή του αγώνα, με το καθένα να συνοδεύεται από τη σχετική απόδοση, που δείχνει μεταξύ άλλων και τις πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ενισχύσουν τις αποδόσεις που προσφέρουν, υποσχόμενοι αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων, τα οποία αφορούν σε επιλεγμένες πτυχές του αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αρμενία. Χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων στο Ελλάδα-Αρμενία

Όλα τα στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, στην κατηγορία των ενισχυμένων αποδόσεων θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να σπεύσουν να επιλέξουν αυτό που προτιμούν και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους.

Τα δύο πρώτα τέτοια στοιχήματα αφορούν στις επιδόσεις των δύο ομάδων και στο ύψος του σκορ. Αναλυτικότερα, το πρώτο προβλέπει ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και πως το σκορ θα είναι over 2,5. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 3.40. Αντίστοιχα, το δεύτερο προβλέπει ξανά ότι θα σκοράρουν οι δύο ομάδες, αλλά πως το σκορ θα είναι over 3,5. Εδώ, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 6.25.

Το επόμενο στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης που ανακοίνωσε η Novibet για τον αποψινό αγώνα προβλέπει ότι θα νικήσει η Ελλάδα και πως θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ο Κώστας Φoρτούνης. Η απόδοση που συνοδεύει το στοίχημα έχει ενισχυθεί και αγγίζει το 3.75.

Τέλος, η Novibet ανακοίνωσε και ένα στοίχημα που προβλέπει ότι ο Φορτούνης θα πετύχει χατ τρικ. Η απόδοση για αυτό το ενδεχόμενο βρίσκεται αρκετά ψηλά και αγγίζει το 53.00.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία