1.300+ στοιχήματα στο El Clasico προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου διεξάγεται το πρώτο El Clasico της νέας σεζόν στο ποδόσφαιρο, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να έρχονται αντιμέτωπες, σε έναν αγώνα που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας βρίσκεται σε περίοπτη θέση και στα προγράμματα σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων και προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη τους.

Τα μέλη της Goalbet, μάλιστα, θα βρουν τις περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού στην Goalbet, αφού ο αγώνας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται με περισσότερα από 1.300 στοιχήματα!

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στο El Clasico

Οι αγορές και οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet στο El Clasico αυξάνονταν σταθερά τις τελευταίες ημέρες και οι παίχτες πλέον μπορούν να τοποθετήσουν περισσότερα από 1.300 στοιχήματα σε δεκάδες διαφορετικές αγορές. Η τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρει η Goalbet καλύπτει κάθε πτυχή του αγώνα και κάθε πιθανό σενάριο και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε κλασικές ή πρωτότυπες αγορές.

Για παράδειγμα, όσοι θέλουν να στοχηματίσουν στο El Clasico του Σαββάτου μπορούν να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2, του over/under, το ημίχρονου/τελικού, του ακριβούς σκορ, των σκόρερ, του GG/ΝG και άλλων δημοφιλών και κλασικών επιλογών. Παράλληλα, όμως, μπορούν να στοιχηματίσουν και σε λιγότερο συνηθισμένες αγορές, όπως τα μονά/ζυγά, η διπλή ευκαιρία, η ισοπαλία όχι στοίχημα και άλλες.

Οι παίχτες μπορούν, επίσης, να στοιχηματίσουν σε αγορές των ημιχρόνων, όπως το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αν θα σημειωθούν γκολ και στα δύο ημίχρονα ή στο σκορ, στο νικητή και στο over/under των ημιχρόνων. Οι επιλογές τους συνεχίζονται και γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερες παρακάτω, αφού μπορούν να στοιχηματίσουν στο να σημειωθεί αυτογκόλ, στο να δοθεί πέναλτι, στο να κερδίσει μια ομάδα χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά και σε πολλά συνδυαστικά στοιχήματα, που μπορούν να τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

Τέλος, τα παραπάνω στοιχήματα θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα και έπειτα θα αντικατασταθούν από νέα στο live στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία