Δημιουργία αγοράς στα σημερινά προκριματικά του Μουντιάλ προσφέρει η Bet365

H ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 επικεντρώνεται σήμερα στους προκριματικούς αγώνες του Μουντιάλ και προσφέρει μια τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών στις αναμετρήσεις της ημέρας. Όπως είναι φυσικό, μαζί με τις επιλογές της Bet365 προσφέρονται και όλες οι υπηρεσίες της σε όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο, όπως το cash out, αλλά και η δυνατότητα δημιουργίας αγοράς.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους παίχτες να δημιουργήσουν τη δική τους αγορά στον αγώνα της επιλογής τους, συνδυάζοντας ακόμα και 12 σημεία από την ίδια αναμέτρηση. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν περισσότερες από μία προβλέψεις στο ίδιο στοίχημα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Προκριματικά Μουντιάλ με δημιουργία αγοράς

Η υπηρεσία δημιουργίας αγοράς που προσφέρει η Bet365 είναι διαθέσιμη και στους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Μουντιάλ και οι παίχτες μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία δημιουργίας του στοιχήματός τους, επιλέγοντας αρχικά τον αγώνα που τους ενδιαφέρει. Εκεί θα δουν όλες τις επιλογές τους σε αγορές και ανάμεσά τους και την υπηρεσία “Φτιάξτε Αγορά”. Μόλις την επιλέξουν, θα κληθούν να συμπληρώσουν τις αγορές και τα σημεία που τους ενδιαφέρουν στον αγώνα.

Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Κύπρο και Σλοβενία και να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στο 1Χ2, στο over/under, στο GG/NG και στον σκόρερ του πρώτου γκολ. Οι συνδυασμοί που μπορούν να πραγματοποιήσουν είναι παρά πολλοί, αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία υποστηρίζει έως και 12 επιλογές – με άλλα λόγια, 12 διαφορετικές προβλέψεις σε ένα μονό αποδεκτό στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία