Ειδικά στοιχήματα για τους τελικούς της Basket League στη Novibet

To ενδιαφέρον κορυφώνεται όσο η σειρά των τελικών της ελληνικής Basket League συνεχίζεται και τα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet έχουν σε κάθε αγώνα την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάθε φορά που περιμένουν το τζάμπολ ή στοιχηματίζουν live, άλλωστε, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές επιλογές και μπορούν να τοποθετήσουν πολλά και διαφορετικά στοιχήματα.

Στα στοιχήματα που αφορούν σε κάθε αγώνα της σειράς των τελικών ξεχωριστά, μάλιστα, η Novibet πρόσθεσε μερικά ακόμη. Πρόκειται για μια σειρά ειδικών στοιχημάτων που αφορούν στο σύνολο των αγώνων της σειράς των τελικών και ζητούν από τους παίχτες να προβλέψουν τον φετινό πρωταθλητή και άλλες πτυχές των αγώνων.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet

Πέρα από τα πιο συνηθισμένα στοιχήματα, όπως το ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα της Basket League, η Novibetη η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, φρόντισε να προσθέσει και κάποια άλλα ειδικά, που αφορούν στις επιδόσεις των ομάδων, αλλά και μεμονωμένων παιχτών. Ένα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα, για παράδειγμα, είναι αυτό που καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στο αν η ομάδα που θα πάρει τελικά το πρωτάθλημα θα το πάρει μέσα στην έδρα του αντιπάλου, πετυχαίνοντας το μπρέικ. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο σκορ της σειράς των τελικών, στον αριθμό αγώνων και σε άλλες πτυχές.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και πολλά ειδικά στοιχήματα που αφορούν στις επιδόσεις των παιχτών, κατά τη διάρκεια της σειράς των τελικών. Τέτοιου είδους στοιχήματα ζητούν από τους παίχτες να προβλέψουν ποιος θα πετύχει τους περισσότερους πόντους, τα περισσότερα καρφώματα, τις περισσότερες ασσίστ και τα περισσότερα κλεψίματα. Στην ίδια λογική οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτόν με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής ή τα περισσότερα λάθη ή χαμένα σουτ. Οι επιλογές σε ειδικά στοιχήματα είναι πολλές στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Novibet και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να τα τοποθετήσουν, όσο συνεχίζεται η σειρά των τελικών.

Όπου τελικοί μπάσκετ εκεί και η Novibet! Και στους τελικούς της Euroleague η ιστοσελίδα είχε ανακοινώσει νέα ειδικά στοιχήματα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία