Καμία πιθανότητα να χάσουν το πρωτάθλημα οι Warriors λέει στοιχηματική εταιρία!

Οι Golden State Warriors μετρούν ήδη δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα του NBA και ετοιμάζονται για τρίτο. Σύμφωνα με τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, η πρωταθλήτρια ομάδα του NBA είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει και την επόμενη σεζόν την κορυφή, με τις αντιπάλους της να έχουν ελάχιστες ελπίδες.

Μία από τις στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου, μάλιστα, είναι τόσο σίγουρη ότι οι Warriors θα κατακτήσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο NBA που έχει τιμολογήσει το ενδεχόμενο να κερδίσει κάποια άλλη ομάδα ψηλότερα και από το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να πατήσει το πόδι του στον Άρη έως το 2025!

 

Το παιχνίδι των αποδόσεων για το three-peat των Warriors

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Bovada ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τα μακροχρόνια στοιχήματα για το NBA, τα οποία προβλέπουν ότι οι Warriors είναι το απόλυτο φαβορί να κερδίσουν ξανά το πρωτάθλημα, με απόδοση 1.51. Το δεύτερο φαβορί, από την άλλη, οι Boston Celtics, έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τη Bovada, αφού το συγκεκριμένο στοίχημα συνοδεύεται από απόδοση 6.00.

Και εδώ ξεκινούν οι συγκρίσεις και το παιχνίδι των αποδόσεων. Στην ίδια στοιχηματική ιστοσελίδα βρίσκονται και ειδικά στοιχήματα που αφορούν στην επικαιρότητα και την τεχνολογία μεταξύ άλλων. Ανάμεσα σε αυτά τα στοιχήματα βρίσκεται και ένα που προβλέπει ότι ο άνθρωπος θα περπατήσει στον Άρη έως το 2025. Το συγκεκριμένο στοίχημα συνοδεύεται από απόδοση 3.75. Και μπορεί τα δύο στοιχήματα να μην έχουν σχέση μεταξύ τους, αλλά είναι χαρακτηριστικό το πόσο σίγουρο θεωρείται το πρωτάθλημα των Warriors, αν τις συγκρίνουμε.

Για να επαληθεύσουμε, λοιπόν, η Bovada θεωρεί ότι οι πιθανότητες να πατήσει ο άνθρωπος στον Άρη κυμαίνονται στο 3.75, ενώ το να κερδίσει κάποια άλλη ομάδα, πλην των Warriors, το πρωτάθλημα του 2019 στο 5.00. Και σίγουρα αυτό σχηματίζει την εντύπωση ότι η Bovada δε δίνει σχεδόν καμία πιθανότητα σε κάποια από τις αντίπαλες ομάδες των Warriors για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bovada και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bovada ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία