Στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων στον τελικό του ολλανδικού Super Cup από τη Novibet

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, ο Άγιαξ και η PSV Αϊντχόφεν αναμετρώνται στον τελικό του ολλανδικού Super Cup και η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει ανακοινώσει εκατοντάδες στοιχήματα για όσους θέλουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στον αγώνα και να διεκδικήσουν χρήματα, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, τον νικητή, τα γκολ ή τους σκόρερ μεταξύ άλλων. Παράλληλα, όμως, οι παίχτες που θέλουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους μπορούν να επιλέξουν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, τα οποία έχει ανακοινώσει η Novibet.

Κάποια από αυτά τα στοιχήματα, μάλιστα, συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις τους έχουν αυξηθεί και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο επιλογής κάθε σημείου.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τρία συνδυαστικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων για τον τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Τα στοιχήματα αυτά συνδυάζουν διαφορετικές προβλέψεις και, χάρη στις ενισχυμένες αποδόσεις, μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

Το πρώτο από αυτά τα στοιχήματα προβλέπει ότι θα καταφέρουν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GG) και πως ο αριθμός των γκολ θα είναι over 2,5. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 1.80. Το δεύτερο στοίχημα προβλέπει ότι το τρόπαιο θα κερδίσει ο Άγιαξ και ταυτόχρονα θα πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ ο Ντ. Τάντιτς. Η απόδοση σε αυτό το σημείο έχει ενισχυθεί στο 3.85. Το τρίτο στοίχημα, τέλος, προβλέπει ότι το τρόπαιο θα κερδίσει η Αϊντχόφεν και πως θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ο Ι. Λοθάνο. Η απόδοση σε αυτή την περίπτωση έχει ενισχυθεί στο 6.40.

Τα κέρδη που θα αποφέρουν, μάλιστα, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι παραπάνω προβλέψεις, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα και εννοείται πως μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία