1.150+ στοιχήματα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει ήδη ανακοινώσει χιλιάδες στοιχήματα για τους αγώνες της Superleague αυτό το Σαββατοκύριακο και, όπως είναι φυσικό, το περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν εκείνα που αφορούν στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στην Goalbet και οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν προβλέψεις σε αυτόν έχουν περισσότερες από 1.150 επιλογές!

Η Goalbet, άλλωστε, έχει φροντίσει ώστε να καλύψει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για τον αγώνα και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία στοιχημάτων σε δεκάδες διαφορετικές αγορές. Ήδη, άλλωστε, είναι διαθέσιμα 1.150+ στοιχήματα στον αγώνα και ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί, όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, τα στοιχήματα αυτά θα αντικατασταθούν από νέα στο live στοίχημα, μόλις ξεκινήσει ο αγώνας.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η Goalbet έχει ήδη ανακοινώσει εκατοντάδες στοιχήματα για το ντέρμπι της Κυριακής και οι παίχτες μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε συνηθισμένες και ασυνήθιστες επιλογές. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στις πιο κλασικές αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το ακριβές σκορ, το χάντικαπ, το GG/NG και η διπλή ευκαιρία. Παράλληλα, έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από επιλογές σε αγορές όπως το ισοπαλία όχι στοίχημα, τα μονά ζυγά, οι σκόρερ και ο αριθμός των γκολ.

Μεγάλη έμφαση δίνει η Goalbet και στις αγορές των δύο ημιχρόνων του αγώνα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε κάθε πτυχή των ημιχρόνων, όπως το 1Χ2, το over/under, το GG/NG και το χάντικαπ, αλλά και σε πιο ιδιαίτερες, όπως η διπλή ευκαιρία ημιχρόνου. Πολλά από αυτά τα στοιχήματα (όπως και εκείνα για το σύνολο του αγώνα) συνδυάζονται και μεταξύ τους, προσφέροντας ευκαιρίες για περισσότερα κέρδη στα μέλη της Goalbet.

Τέλος, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους και αρκετά ιδιαίτερα στοιχήματα, όπως το να σημειωθεί πέναλτι ή αυτογκόλ, να μείνει μια ομάδα πίσω στο σκορ και τελικά να κερδίσει και πολλά ακόμα.

Να σημειώσουμε πως η Goalbet σε όλα τα ελληνικά ντέρμπι ανακοινώνει πληθώρα στοιχημάτων, το ίδιο έκανε και με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Φυσικά όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στα στοιχήματα αυτά μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία