Στοιχήματα για τον επόμενο προπονητή της Μπάγερν στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η αντικατάσταση του προοπονητή της Μπάγερν Μονάχου είναι το θέμα των ημερών στο ποδόσφαιρο και όλες οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν λίγο-πολύ δυνατότητες προβλέψεων για το μέλλον του πάγκου της γερμανικής ομάδας. Από το χορό των προβλέψεων δε θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει ούτε η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet, η οποία έχει ανακοινώσει μια σειρά από διαφορετικές επιλογές και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπάγερν.

Στο συγκεκριμένο στοίχημα που ανακοίνωσε η Novibet, οι παίχτες καλούνται να στοιχηματίσουν στο ποιος προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν και θα καθίσει στον πάγκο της για τουλάχιστον 10 ημέρες.

 

Τα στοιχήματα της Novibet για το νέο προπονητή της Μπάγερν

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει ανακοινώσει ένα νέο ειδικό στοίχημα, το οποίο αφορά στον επόμενο προπονητή της Μπάγερν και το οποίο θα παραμείνει διαθέσιμο έως ότου να βρεθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει τον πάγκο της. Οι επιλογές, όπως είναι φυσικό, είναι αρκετές και καθεμία συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδοση, η οποία φανερώνει τις πιθανότητες επαλήθευσής της, αλλά και τα κέρδη που μπορεί να αποφέρει στους νικητές.

Το φαβορί για τον πάγκο της Μπάγερν, σύμφωνα με τη Novibet είναι ο Ραλφ Ράνγκινγκ. Η συγκεκριμένη επιλογή φαίνεται ως η πιο πιθανή και συνοδεύεται από απόδοση 2.75. Ακολουθεί ο Ζοζέ Μουρίνιο, με απόδοση 3.75, και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με απόδοση 8.00. Τέλος, η επιλογή του Χανς-Ντίτερ Φλικ συνοδεύεται από την απόδοση 9.00.

Ακολουθούν κι άλλες επιλογές για τα μέλη της Novibet, οι οποίες όμως θεωρούνται λιγότερο πιθανές και συνοδεύονται από διψήφιες αποδόσεις. Τέτοιες επιλογές είναι οι Μαισιμιλιάνο Αλέγκρι (10.00), Μαουρίτσιο Ποκετίνο (13.00) και Τόμας Τούχελ (16.00).

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία