Στοιχήματα και αποδόσεις για τη Eurovision στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Σύντομα θα ξεκινήσει και επίσημα ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision και, όπως είναι φυσικό, πολλές εταιρίες στοιχημάτων έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν στοιχήματα και αποδόσεις, αλλά και να αναδείξουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ. Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, μάλιστα, οι επιλογές είναι πολλές και περιλαμβάνουν τους νικητές και τους χαμένους, όχι μόνο του μεγάλου τελικού, αλλά και των δύο ημιτελικών.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της μια σειρά από στοιχήματα για τον διαγωνισμό της Eurovision, τα οποία αναμένεται να καλύψουν τα γούστα των μελών τους, σε οποιαδήποτε φάση του διαγωνισμού κι αν επιθυμούν να στοιχηματίσουν.

 

Τα στοιχήματα της Novibet για τη Eurovision

Τα στοιχήματα που ανακοίνωσε για τον διαγωνισμό η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: αυτά των ημιτελικών και αυτά του τελικού.

Στην πρώτη κατηγορία, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν είτε στις χώρες που θα περάσουν στον τελικό είτε σε αυτές που θα αποκλειστούν. Σε κάθε αγορά, είναι διαθέσιμες οι χώρες που συμμετέχουν στους ημιτελικούς (Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονται στον δεύτερο), οι οποίες συνοδεύονται από τις αντίστοιχες αποδόσεις. Για την ιστορία, Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί για την πρόκριση, με απόδοση 1.25 και 1.02 αντίστοιχα.

Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκονται όλες οι χώρες και οι αποδόσεις που φανερώνουν κατά πόσο θεωρούνται φαβορί ή όχι. Και σε αυτή την περίπτωση, η Κύπρος είναι φαβορί (το δεύτερο μετά το Ισραήλ), με απόδοση 3.60. Αντίθετα, η Ελλάδα ανήκει στα αουτσάιντερ, με απόδοση 58.00.

 

Και ειδικά στοιχήματα για την Ελλάδα

Τέλος, η Novibet ανακοίνωσε και τέσσερα ειδικά στοιχήματα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Τα τέσσερα στοιχήματα καλούν τους παίχτες να προβλέψουν αν η Ελλάδα θα είναι η νικήτρια του 2ου ημιτελικού, αν θα προκριθεί στον τελικό, αν θα τερματίσει στην τελική τετράδα ή στην τελική δεκάδα.

Η Novibet σταθερά κάθε χρονιά ανακοινώνει ειδικά στοιχήματα για την Eurovision, όπως ακριβώς έκανε και πέρσι τέτοιο καιρό έτσι και φέτος προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία