Ειδικά στοιχήματα για τους υποψήφιους των Όσκαρ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet

Η Ακαδημία ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τους υποψήφιους για τα Όσκαρ σε όλες τις κατηγορίες και οι εταιρίες στοιχημάτων που καλύπτουν και τέτοιου είδους διοργανώσεις έσπευσαν να ανανεώσουν τα σημεία και τις αποδόσεις που προσφέρουν, αλλά και να προσφέρουν νέα ειδικά στοιχήματα για τους νικητές. Ανάμεσά τους, φυσικά, βρίσκεται και η στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet, η οποία έχει πλέον δημιουργήσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα με όλους τους υποψήφιους των Όσκαρ στις βασικότερες κατηγορίες.

Τα ειδικά στοιχήματα των Όσκαρ, μάλιστα, θα παραμείνουν διαθέσιμα έως και μερικά λεπτά πριν την έναρξη της Τελετής Απονομής, στις 24 Φεβρουαρίου, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Meridianbet για τα Όσκαρ

Τα ειδικά στοιχήματα της Meridianbet καλύπτουν όλες τις βασικές κατηγορίες των Όσκαρ και το καθένα περιλαμβάνει όλους τους υποψήφιους που ανακοίνωσε η Ακαδημία. Συγκεκριμένα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος θα δουν τις εξής κατηγορίες: Καλύτερη Ταινία, Καλύτερος Ηθοποιός, Καλύτερη Ηθοποιός, Καλύτερο Προσαρμοσμένο Σενάριο, Καλύτερη Ταινία Animation, Καλύτερος Σχεδιασμός Κουστουμιών, Καλύτερος Σκηνοθέτης, Καλύτερο Ντοκιμαντέρ, Καλύτερη Ξενόγλωσση ταινία, Καλύτερο Αυθεντικό Σενάριο, Καλύτερος Β’ Ανδρικός Ρόλος και Καλύτερος Β’ Γυναικείος Ρόλος.

Σε καθεμία από τις παραπάνω κατηγορίες υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, καθώς η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Meridianbet έχει φροντίσει να συμπεριλάβει όλους τους υποψήφιους των Όσκαρ. Για παράδειγμα, στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας, είναι διαθέσιμο το μεγάλο φαβορί, Roma (1.80), τα Green Book (5.00), A Star Is Born (7.00) και The Favourite (8.00), καθώς και τα αουτσάιντερ Blackkklansman (11.00), Bohemian Rhapsody (15.00), Black Panther (28.00) και Vice (35.00).

Εξίσου πολλές επιλογές έχουν οι παίχτες και στις υπόλοιπες κατηγορίες των βραβείων Όσκαρ. Σε κάποιες από αυτές, τα φαβορί είναι ξεκάθαρα, ενώ σε κάποιες άλλες το αποτέλεσμα θεωρείται πιο αμφίρροπο και μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία