Βαλένθια-Άρσεναλ με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ο αγώνας που κλέβει σήμερα τις εντυπώσεις στο αγωνιστικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός του Europa League ανάμεσα σε Βαλένθια και Άσρεναλ. Εκτός από το έντονο αγωνιστικό έχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον, άλλωστε, ο συγκεκριμένος συνοδεύεται και από τις προσφορές** που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες που μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη των παιχτών.

Δύο τέτοιες προσφορές** θα μπορούν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις, μέσω των συγκεκριμένων προσφορών**, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη – χωρίς αυξημένο ρίσκο – σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

Βαλένθια-Άρσεναλ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές** είναι αρκετά γνωστή. Πρόκειται για τη 0% γκανιότα*, η οποία ισχύει μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Βαλένθια-Άρσεναλ, πριν την έναρξη του αγώνα. Έτσι, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Η προσφορά** βασίζεται στις τρεις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού, οι οποίες έχουν αυξηθεί και διαμορφωθεί ως εξής: 1.95 για νίκη της Βαλένθια, 4.10 για ισοπαλία και 4.05 για νίκη της Άρσεναλ.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία

Η δεύτερη προσφορά** της Novibet ενισχύει τις αποδόσεις σε δύο επιλεγμένα σημεία του αγώνα, στην αγορά του ημίχρονου/τελικού και στην αγορά του ακριβούς σκορ. Αναλυτικότερα, η απόδοση στο σημείο που προβλέπει 1/1 στο ημίχρονο/τελικό έχει αυξηθεί στο 3.20, ενώ η απόδοση στο ακριβές σκορ 3-1 έχει φτάσει στο 16.00.

Και οι δύο προσφορές**, τέλος, ζητάνε απλά τα κατάλληλα στοιχήματα και μια σωστή πρόβλεψη. Και όσοι παίχτες τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό τους, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία