Βούρζμπουργκερ Κίκερς – Ντούισμπουργκ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι αγώνες των πλέι-οφ στο ποδόσφαιρο αυτές τις ημέρες δεν αποτελούν μόνον ελληνικό φαινόμενο, αλλά και γερμανικό. Όσο οι κορυφαίες ελληνικές ομάδες αγωνίζονται για μια καλύτερη θέση για την φετινή σεζόν της Σουπερλίγκα, κάποιες γερμανικές αγωνίζονται για την παραμονή τους στην Bundesliga 2. Δύο τέτοιες ομάδες είναι οι Βούρζμπουργκερ Κίκερς και Ντούισμπουργκ, οι οποίες έρχονται σήμερα αντιμέτωπες στον πρώτο αγώνα που θα κρίνει την παραμονή τους στην κατηγορία.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να παρουσιάσει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους τον παρακολουθήσουν. Παράλληλα, μάλιστα, υπόσχεται και αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω της Novibet.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε τη σημερινή της προσφορά**, η οποία αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Βούρζμπουργκερ Κίκερς και Ντούισμπουργκ. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των τριών αποδόσεων που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία στην αγορά του 1Χ2. Με την απουσία της γκανιότας* (της προμήθειας που διατηρεί η Novibet), άλλωστε, οι αποδόσεις αυτές δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι τρεις αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Bundesliga 2 έχουν ως εξής: 2.40 για νίκη της Βούρζμπουργκερ Κίκερς, 3.30 για ισοπαλία και 3.47 για νίκη της Ντούισμπουργκ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες του ανταγωνισμού. Βρίσκονται, άλλωστε, ψηλότερα από αυτές που δέχθηκαν μειώσεις, λόγω της γκανιότας*.

 

Κάθε παίχτης που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τη σημερινή προσφορά** θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά τους πριν τις 20:10 που ξεκινά ο αγώνας και να επιλέξει την αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, τα αυξημένα κέρδη θα μεταφερθούν στον λογαριασμό του, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

 

H Novibet ιδρύθηκε το 2010 και από τον Δεκέμβριο του 2012 ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος προσφέροντας στα μέλη της μεγάλη γκάμα στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία