Λεγκανιές-Λεβάντε με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

H τρέχουσα αγωνιστική της ισπανικής Primera Division ολοκληρώνεται με έναν αγώνα που παρουσιάζει έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Λεγκανιές με τη Λεβάντε, η οποία όχι μόνο είναι διαθέσιμη στην στοιχηματική εταιρία Novibet, η οποία προσφέρει άφθονες επιλογές για προβλέψεις, αλλά συμμετέχει και στη σημερινή της προσφορά**.

Η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λεγκανιές και Λεβάντε. Και όσοι την εκμεταλλευτούν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Αυξημένες αποδόσεις και περισσότερα κέρδη στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Ωστόσο, η γκανιότα* βρίσκεται στο 0% μόνο στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εκεί έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις και εκεί θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα τα μέλη της Novibet. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ενεργοποίησε την προσφορά** της και πλέον ο σημερινός αγώνας της Primera Division προσφέρεται με τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.22 για νίκη της Λεγκανιές, 3.44 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη της Λεβάντε. Συγκρίνοντας τις παραπάνω αποδόσεις με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία