Δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Σήμερα όπως και εχτές, η εταιρία στοιχήματος Goalbet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, όχι σε έναν, αλλά σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου. Σήμερα, μάλιστα, η ευκαιρία αυτή δίνεται σε δύο κορυφαίους αγώνες του Champions League και οι παίχτες μπορούν και να στοιχηματίσουν στους αγώνες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Χάρη στην προσφορά της Goalbet, εξάλλου, θα συνοδεύονται με 0% γκανιότα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 δύο σημερινών αγώνων του Champions League: αυτού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπάγερν Μονάχου και αυτού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και ίδια πορεία έχουν ακολουθήσει και τα πιθανά κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Περισσότερα κέρδη με ελάχιστα ανταλλάγματα

Η προσφορά της 0% γκανιότας που ισχύει σήμερα στους επιλεγμένους αγώνες του Champions League υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, ενώ παράλληλα τους ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Όσοι έχουν συνηθίσει να εκμεταλλεύονται άλλου τύπου προσφορές, που ζητάνε την τοποθέτηση πολλών στοιχημάτων συγκεκριμένης αξίας, θα εκπλαγούν ευχάριστα, καθώς η σημερινή προσφορά τους ζητά απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και θα προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Λέγοντας οι παίχτες εννοούμε και τους Έλληνες καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 στους δύο επιλεγμένους αγώνες του Champions League έχουν αυξηθεί ως εξής στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: στον πρώτο αγώνα, η απόδοση για νίκη της ΑΕΚ διαμορφώνεται στο 17.60, για ισοπαλία στο 6.64 και για νίκη της Μπάγερν στο 1.26, ενώ στον δεύτερο αγώνα, η απόδοση για νίκη της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ διαμορφώνεται στο 3.21, για ισοπαλία στο 3.31 και για νίκη της Γιουβέντους στο 2.57.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία