Δύο αγώνες του Champions League με αυξημένες αποδόσεις στην Goalbet

Μπορεί σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο να περιλαμβάνει και μερικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο των εθνικών διοργανώσεων της Ευρώπης, αλλά η διοργάνωση που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και την μεγαλύτερη αξία στοιχηματισμού δεν είναι άλλη από το Champions League. Ειδικά οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet θα διαπιστώσουν γρήγορα ότι τα πιο συμφέροντα στοιχήματα που μπορούν να τοποθετήσουν αφορούν σε δύο αγώνες του Champions League.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρόμα και σε αυτόν ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο αγώνες παρουσιάζουν ούτως ή άλλως έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, το οποίο όμως ενισχύεται ακόμη παραπάνω, χάρη σε μια σειρά αυξημένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η Goalbet. Και οι δύο αγώνες, άλλωστε, προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

 

0% γκανιότα σε δύο αποψινούς αγώνες του Champions League

Η Goalbet, λοιπόν, ανακοίνωσε δύο σετ αυξημένων αποδόσεων – ένα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρόμα και ένα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις στα σημεία της επιλεγμένης αγοράς υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον πρώτο σημερινό αγώνα του Champions League θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 1.25 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 7.20 για ισοπαλία και 15.42 για νίκη της Ρόμα. Αντίστοιχα, και στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί ως εξής: 3.09 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.70 για ισοπαλία και 2.46 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της Ελλάδος και από χτες κινείται σε ρυθμούς Champions League προσφέροντας τον αγώνα Σεβίλλη-Μπάγερν με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία