Θέλτα-Μπέτις με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και έχουν αδυναμία στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας να εκμεταλλευτούν τρεις ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Θέλτα και Μπέτις.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, γεγονός που σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, η Goalbet διατηρεί μηδενική προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία και δεύτερον, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, άλλωστε, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Μέσω της προσφοράς της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 1.81 για νίκη της Θέλτα, 4.14 για ισοπαλία και 4.65 για νίκη της Μπέτις. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν αυτές που έχουν ανακοινώσει οι ιστοσελίδες στοιχήματος του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Η προσφορά της 0% γκανιότας είναι επίσης γνωστή για το γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Θέλτα-Μπέτις (ξεκινά στις 22:00), στην αγορά του 1Χ2. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Η Goalbet δεν έιναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας που έχουν ανακοινώσει τον αγώνα Θέλτα-Μπέτις με 0% γκανιότα, το ίδιο έχει ανακοινώσει και η ιστοσελίδα Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία