Αυξημένες αποδόσεις στο Champions League ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, επικεντρώνεται σήμερα στους αγώνες του Champions League και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμά της είναι αυτή της Γιουβέντους με τον Άγιαξ. Η συγκεκριμένη, άλλωστε, υπόσχεται να ανταμείψει κάποιους παίχτες με αυξημένα κέρδη, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Άγιαξ με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αποτέλεσμα της προσφοράς είναι να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς και να υπόσχονται στους παίχτες περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς

Οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα. Η γκανιότα ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης (προκειμένου να εξασφαλίσ την προμήθειά του ο bookmaker), αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί – αντίθετα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Αναλυτικότερα, η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα να έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.72 για νίκη της Γιουβέντους, 4.00 για ισοπαλία και 5.80 για νίκη του Άγιαξ.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά και τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Γιουβέντους-Άγιαξ, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία