Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοινώνει καθημερινά και μια νέα προσφορά** για τα μέλη της και ειδικά για όσους στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και σε αγώνες που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Ένας τέτοιος αγώνας είναι σήμερα αυτός ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ο οποίος υπόσχεται στις δύο ομάδες ένα εισιτήριο για τον τελικό του Copa del Rey.

 

Ο ίδιος αγώνας υπόσχεται στα μέλη της Novibet αυξημένα κέρδη, καθώς συνοδεύεται από 0% γκανιότα*. Η σημερινή προσφορά** της Novibet ευθύνεται για την εξάλειψη της γκανιότας* στον αγώνα, της προμήθειας που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Εφόσον, λοιπόν, δεν υφίσταται η προμήθεια, δεν υφίσταται και λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις. Παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες – περισσότερα από όσα υπόσχονται οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα. Εξάλλου, χάρη στην προσφορά** της Novibet, οι αποδόσεις της κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού του Copa del Rey: 3.24 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3.28 για ισοπαλία και 2.53 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Τα κέρδη που θα προκύψουν από τις παραπάνω αποδόσεις, όχι μόνο θα είναι αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών και όχι bonus.

 

Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική προϋπόθεση για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet. Οι αποδόσεις θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως τη σέντρα του αγώνα, στις 22:00. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, λοιπόν, θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία