Αυξημένη αξία στο Champions League από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet είναι γνωστή για τη μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρει στα μέλη της, είτε στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είτε αλλού, και για τις ανταγωνιστικές αποδόσεις της, οι οποίες καταφέρνουν συχνά-πυκνά να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Ειδικά σε κορυφαίες διοργανώσεις και σε σημαντικούς αγώνες, όμως, η Novibet αυξάνει ακόμη περισσότερο επιλεγμένες αποδόσεις, κάνοντας τη διαφορά και προσφέροντας την ευκαιρία στοιχηματισμού με αυξημένη αξία στους παίχτες. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και ο σημερινό αγώνας του Champions League ανάμεσα σε Μονακό και Ντόρτμουντ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Μονακό-Ντόρτμουντ

Οι δύο ομάδες έρχονται ξανά αντιμέτωπες, με σκοπό να κερδίσουν το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί στους ημιτελικούς του Champions League, και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο. Για να γίνει κάτι τέτοιο, βέβαια, θα πρέπει να επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και τη συγκεκριμένη αγορά.

Άλλωστε, μόνο στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Χωρίς τη συγκεκριμένη προμήθεια, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τρεις ευκαιρίες για περισσότερα κέρδη

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0% στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Μονακό-Ντόρτμουντ, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Άλλωστε, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ως εξής στα επιλεγμένα σημεία: 3.05 για νίκη της Μονακό, 4.30 για ισοπαλία και 2.23 για νίκη της Ντόρτμουντ.

Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες έχουν μειώσει στη συντριπτική πλειοψηφία τους τις αντίστοιχες αποδόσεις, με αποτέλεσμα αυτές της Novibet να κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, βέβαια, συνοδεύεται και από κάποιες απαράβατες προϋποθέσεις. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Μονακό-Ντόρτμουντ και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45) και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά.

Εφόσον καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχει σημασία ούτε η αξία του στοιχήματος ούτε το αν πρόκειται για παρολί ή μονό στοίχημα. Σημασία έχει μόνο το να κερδίσει.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Novibet έχει ανακοινώσει ενίσχυση των κερδισμένων παρολί στο Champions League.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία