Αυξημένες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Τη σκυτάλη των ελληνικών ομάδων που προσπαθούν να προκριθούν στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίρνουν σήμερα ο Ατρόμητος, ο Άρης και η ΑΕΚ. Όλοι οι αγώνες των ελληνικών ομάδων καλύπτονται στοιχηματικά από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, αλλά ο αγώνας της ΑΕΚ ενάντια στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα είναι αυτός που ξεχωρίζει περισσότερο, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

Τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ουν. Κραϊόβα και ΑΕΚ και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Και όσοι τα καταφέρουν και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Ουν. Κραϊόβα – ΑΕΚ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ουν. Κραϊόβα – ΑΕΚ. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και κερδίσουν θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογούσε το ρίσκο τους. Τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι τρεις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.50 για νίκη της Ουν. Κραϊόβα, 3.29 για ισοπαλία και 2.43 για νίκη της ΑΕΚ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τον αγώνα Ουνιβ. Κραϊόβα-ΑΕΚ τον προσφέρει και η Novibet με 0% γκανιότα. Η Novibet και η Goalbet ανήκουν στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος γεγονός που σημαίνει πως και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτών και να εμεταλλευτούν τις προσφορές τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία