Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, αφού έχουν στη διάθεσή τους μιας σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, χάρη στο γεγονός ότι απομένουν ακόμη μερικοί αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε έναν από αυτούς τους αγώνες και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από το ρίσκο που θα πάρουν, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet.

Η σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Κρίσταλ Πάλας. Εκεί, οι παίχτες θα βρουν τρεις αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη χάρη στην 0% γκανιότα*

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* αυξάνει τις επιλεγμένες αποδόσεις (σε αυτή την περίπτωση, εκείνες που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας) και υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν την προσφορά** και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον αγώνα της προσφοράς**

Η προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχει επηρεάσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League, οι οποίες έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.35 για νίκη της Μπόρνμουθ, 3.55 για ισοπαλία και 3.40 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία