Πόρτο-Γιουβέντους με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η χθεσινή ημέρα αποτέλεσε μόνον το ορεκτικό για όσους περιμένουν κάθε εβδομάδα για να στοιχηματίσουν στο Champions League και σήμερα οι αγώνες παρουσιάζουν εξίσου έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ανάμεσά τους, βέβαια, είναι γραφτό να ξεχωρίσει ένας και σήμερα φαίνεται πως αυτός ο ένας αγώνας δεν είναι άλλος από εκείνον ανάμεσα σε Πόρτο και Γιουβέντους. Οι λόγοι που ξεχωρίζει είναι αρκετοί, αλλά για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet υπάρχει ένας ακόμη: το γεγονός ότι προσφέρεται με 0% γκανιότα και υπόσχεται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα του Champions League, με αποτέλεσμα να έχει ήδη αυξήσει τις αποδόσεις του στην αγορά του 1Χ2. Η προσφορά, άλλωστε, εξαλείφει την προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα αυτές να κυμαίνονται πλέον σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε, λοιπόν, η Championsbet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο Πόρτο-Γιουβέντους, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο. Οι αποδόσεις που προέκυψαν από την προσφορά, στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα, είναι οι εξής: 3.47 για νίκη της Πόρτο, 3.24 για ισοπαλία και 2.46 για νίκη της Γιουβέντους. Οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, ειδικά σε σύγκριση με όσες αποδόσεις έχουν μειωθεί, λόγω κανονικής εφαρμογής της γκανιότας.

 

Το Πόρτο-Γιουβέντους ξεκινά απόψε στις 21:45 και οι παίχτες έχουν διορία έως τότε, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά. Θα πρέπει επίσης να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν ένα οποιοδήποτε στοίχημα (μονό ή παρολί) οποιασδήποτε αξίας. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται, με τη μορφή μετρητών.

Στους χτεσινούς αγώνες για το Champions League η ιστοσελίδα Championsbet είχε ανακοινώσει δύο προσφορές.

Η Championsbet είναι από τις νέες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου μιας και ιδρύθηκε μόλις το 2011 έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ποικιλία που προσφέρει σε στοίχημα και σε παιχνίδια. 

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία