Όξφορντ Γιουν. – Πόρτσμουθ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Μία από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που αναμένεται σήμερα να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος είναι αυτή του αγγλικού EFL Trophy, στο οποίο μάλιστα οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της με αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά.

Η εν λόγω προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Πόρτσμουθ. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στο 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Αυξημένα κέρδη μέσω της 0% γκανιότας*

Η προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Τις αποδόσεις αυτές μπορούν αν εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Πόρτσμουθ, πριν την έναρξη του αγώνα.

Μια τελευταία, μα απαραίτητη, προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εκμεταλλευτούν πλήρως τις αυξημένες αποδόσεις και θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν μάλιστα τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις που αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι τρεις και βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.76 για νίκη της Όξφορντ Γιουνάιτεντ, 4.15 για ισοπαλία και 5.10 για νίκη της Πόρτσμουθ. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία