Μπούντουτσονστ-Παρτιζάν με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Champions League επιστρέφουν σήμερα στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και τα μέλη της της εταιρείας στοιχημάτων Novibet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν από αυτούς με 0% γκανιότα*. Πρόκειται για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπούντουτσονστ και Παρτιζάν, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα και μπορεί να αυξήσει τα πιθανά κέρδη των μελών της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Αύξηση αποδόσεων στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τον προκριματικό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μπούντουτσονστ και Παρτιζάν και μόνον για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Η γκανιότα*, άλλωστε, απουσιάζει μόνο στη συγκεκριμένη αγορά, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις στα τρία σημεία της.

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί οι εταιρίες στοιχημάτων από κάθε στοίχημα, μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο. Εφόσον, όμως, βρίσκεται στο 0%, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, λοιπόν, η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 8.50 για νίκη της Μπούντουτσονστ, 4.60 για ισοπαλία και 1.50 για νίκη της Παρτιζάν. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί χάρη στην προσφορά** και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Οι αποδόσεις της Novibet, μάλιστα, ξεπερνούν τη συντριπτική πλειοψηφία των αντίστοιχων που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός στα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** και τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet, τέλος, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Μπούντουτσονστ-Παρτιζάν πριν την έναρξή του, στις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου πριμ, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**. Αυτό σημαίνει ότι όσοι εισπράξουν αυξημένα κέρδη μέσω της προσφοράς** θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται κάποια διαδικασία τζιραρίσματος.

Πριν λίγες ημέρες η Ντάνταλκ και η Ρόζενμποργκ ήρθαν αντιμέτωπες για τα προκριματικά του Champions League και η Sportingbet ανακοίνωσε 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία