Ρεν – Σεντ Ετιέν με 0% γκανιότα από την Championsbet

Όσα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Championsbet σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο έχουν πολλές επιλογές στην διάθεσή τους. Άλλωστε, η ιστοσελίδα καλύπτει κάθε σημαντικό ή μη αγώνα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις Κυπέλλου που βρίσκονται σε εξέλιξη και προσφέρει την επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες στοιχηματικές αγορές. Ανάμεσα στις επιλογές αυτές, όμως, ξεχωρίζει ο αγώνας της Ρεν με τη Σεντ Ετιέν, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεχωρίζει κυρίως χάρη στο γεγονός ότι η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα και ανακοινώνει αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Ρεν και Σεντ Ετιέν, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που συνήθως διατηρούν οι υπεύθυνοι. Εφόσον, λοιπόν, απουσιάζει η γκανιότα, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ, ώστε να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Ρεν με τη Σεντ Ετιέν, πριν τη σέντρα του αγώνα, στις 22:00. Εφόσον η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι σωστή, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται κάθε απόδοση.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet, στο πλαίσιο της αποψινής της προσφοράς, έχουν ως εξής: 2.26 για νίκη της Ρεν, 3.26 για ισοπαλία και 3.77 για νίκη της Σεντ Ετιέν. Πρόκειται για αποδόσεις που βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, υπόσχονται και περισσότερα κέρδη – χωρίς, μάλιστα, να απαιτούνται και σημαντικά ανταλλάγματα από τη συγκεκριμένη προσφορά.

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από τεράστια ποικιλία στο στοίχημα προσφέρει και πολλά παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,κίνο και πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία