Γιουνγκ Μπόις – Γκλάντμπαχ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι περισσότεροι από τους παίχτες του στοιχήματος (ειδικά οι ποδοσφαιρόφιλοι) θα έχουν σήμερα στραμμένο το βλέμμα τους στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Champions League, οι οποίοι υπόσχονται σκληρές αναμετρήσεις και άφθονο θέαμα, παρέα με κέρδη που μπορούν να εξασφαλίσουν με τις προβλέψεις τους. Κάποιες προβλέψεις, μάλιστα, μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη από άλλες, χάρη και σε προσφορές όπως αυτή που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Championsbet.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί απόψε 0% γκανιότα στον προκριματικό του Champions League ανάμεσα σε Γιουνγκ Μπόις και Γκλάντμπαχ, επιτρέποντας στους παίχτες να διεκδικήσουν υψηλότερα κέρδη, χωρίς παράλληλα να αυξάνεται και το ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, εξαλείφει την προμήθεια της Championsbet (γνωστή ως γκανιότα), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως. Κυμαίνονται, έτσι σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Για να μπορούν να διεκδικήσουν αυτά τα κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις – σαφώς λιγότερο απαιτητικές από τις αντίστοιχες που ενδεχομένως συναντήσουν σε άλλες προσφορές. Συγκεκριμένα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45, ώρα έναρξης του Γιουνγκ Μπόις – Γκλάντμπαχ, στην αγορά του 1Χ2.

 

Εκεί θα δουν τις τρεις αυξημένες αποδόσεις που οφείλονται στη σημερινή προσφορά της Championsbet. Αναλυτικότερα, αυτές έχουν ως εξής: 3.45 για νίκη της Γιουνγκ Μπόις, 3.74 για ισοπαλία και 2.22 για νίκη της Γκλάντμπαχ. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

Όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet, στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Γιουνγκ Μπόις – Γκλάντμπαχ και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα σε θέση να μεταφερθούν από τον λογαριασμό τους.

 

Την προσφορά της μηδενικής γκανιότας που προσφέρει η Championsbet μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίκτες μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία