Κλαμπ Μπριζ – Λέστερ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Το Champions League έχει και σήμερα την τιμητική του, με αρκετούς αγώνες να διεξάγονται και να προσφέρουν στους παίχτες του στοιχήματος διαφορετικές ευκαιρίες. Όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι από τους σημερινούς αγώνες βρίσκονται σε περίοπτη θέση στις online στοιχηματικές εταιρίες, με πολλές από αυτές να μην έχουν ανακοινώσει μόνο αποδόσεις, αλλά και σχετικές προσφορές**.

 

Μια τέτοια νόμιμη εταιρία στοιχήματος είναι και η Novibet η οποία φροντίζει καθημερινά να επιλέγει έναν αγώνα ποδοσφαίρου και να τον προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις. Ο αγώνας αυτός σήμερα διεξάγεται στο πλαίσιο του Champions League και δεν είναι άλλος από αυτόν ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Λέστερ.

 

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν τον αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με τη Λέστερ και στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* της Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** ευθύνεται για την εξάλειψη της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρούν οι υπεύθυνοι από κάθε στοίχημα. Η προμήθεια αναγκάζει τις αποδόσεις σε μικρή μείωση, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζει, αυτές παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοινώνει στον σημερινό αγώνα του Champions League η Novibet έχουν ως εξής: 3.10 για νίκη της Κλαμπ Μπριζ, 3.33 για ισοπαλία και 2.62 για νίκη της Λέστερ. Οι αποδόσεις αυτές ισχύουν, φυσικά, στην αγορά του 1Χ2 και κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου του ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια, υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι παίχτες αυτοί, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45), αν θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις. Και, εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία