Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ. με 0% γκανιότα στην Championsbet

Από τη μία, οι περισσότεροι αγώνες της αγγλικής Premier League για αυτό το τριήμερο ανήκουν στο παρελθόν – όπως και οι ευκαιρίες που είχαν οι παίχτες για να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους. Από την άλλη, το σημαντικότερο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κάθε ποδοσφαιρόφιλου παίχτη του στοιχήματος.

 

Πρόκειται, βέβαια, για το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο διεξάγεται απόψε στις 22:00 και δεν υπόσχεται μόνο θέαμα και ανατροπές, αλλά και ένα πλήθος στοιχηματικών ευκαιριών. Μία από αυτές τις ευκαιρίες, μάλιστα, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί ελαφρώς. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η γκανιότα απουσιάζει στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απουσιάζει και η προμήθεια που ευθύνεται για μικρή μείωση των αποδόσεων.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στο σημερινό αγγλικό ντέρμπι: 2.21 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.55 για ισοπαλία και 3.72 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Σε αντίθεση με την Championsbet, άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα.

 

Τα μέλη της Championsbet, με λίγα λόγια, μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, σε σχέση με άλλους παίχτες, αρκεί να σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά. Οι αυξημένες αποδόσεις θα παραμείνουν στην αγορά του 1Χ2, έως την έναρξη του αγώνα, και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα και θα έχουν, μάλιστα, τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία