Λέστερ-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Όσοι στοιχηματίσουν απόψε στους αγώνες ποδοσφαίρου της Premier League έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν έναν ή περισσότερους από αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα στοιχήματά τους με κάποια από τις προσφορές που αναπόφευκτα έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων για όσα θα εξελιχθούν απόψε στα γήπεδα της Αγγλίας.

 

Μια από τις πιο συμφέρουσες προσφορές, μάλιστα, είναι αυτή της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος Stoiximan, ο οποίος διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Λίβερπουλ. Η συγκεκριμένη προσφορά αφαιρεί την προμήθεια του bookmaker, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην αγορά του 1Χ2 – εκεί απουσιάζει η γκανιότα και εκεί βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Κάθε παίχτης, λοιπόν, θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα τρία σημεία της στοιχηματικής αγοράς, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (συγκεκριμένα, της κανονικής διάρκειας του αγώνα). Και τα στοιχήματά του θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του Λέστερ-Λίβερπουλ, η οποία είναι προγραμματισμένη για 21:45.

 

Όσοι, λοιπόν, φροντίσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.70 για νίκη της Λέστερ, 3.45 για ισοπαλία και 2.92 για νίκη της Λίβερπουλ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

 

Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Λίβερπουλ, χωρίς μάλιστα να αναγκαστούν να προσφέρουν μεγάλα ανταλλάγματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία