Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μπορεί αυτή την εβδομάδα οι επιλογές των παιχτών του στοιχήματος να μην περιλαμβάνουν το Champions League ή το Europa League, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σπουδαίοι αγώνες στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Άλλωστε, δημοφιλή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη συνεχίζονται και μέσα στην εβδομάδα, προσφέροντας αρκετές επιλογές στοιχηματισμού.

 

Η ισπανική Primera Division, για παράδειγμα, επιφυλάσσει σήμερα τον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ειδικά οι παίχτες του στοιχήματος θα διαπιστώσουν πως ο συγκεκριμένος αγώνας κρύβει περισσότερα από όσα φαίνονται με μια πρώτη ματιά.

 

Στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan, για παράδειγμα, ο αγώνας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο κρύβει μια συμφέρουσα προσφορά που αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία εξαλείφει την προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους αποφασίσουν να την εκμεταλλευτούν.

 

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, λοιπόν, οι παίχτες που θα επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα θα δουν τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία: 1.65 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 4,27 για ισοπαλία και 6.12 για νίκη της Ατλέτικο. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού – ιδιαίτερα όσες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά, είναι να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό στην αγορά του 1Χ2, πριν τη σέντρα του αγώνα, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 23:00. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους. 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία