Ιταλία-Ισπανία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet δίνει απόψε την ευκαιρία στα μέλη της να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να είναι αναγκασμένα να ρισκάρουν περισσότερο, χάρη στη νέα της προσφορά. Ευνοημένοι από τη συγκεκριμένη προσφορά είναι όσοι παίχτες σκοπεύουν να στοιχηματίσουν απόψε στους φιλικούς αγώνες που διεξάγονται ανά την Ευρώπη στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα όσοι στοιχηματίσουν στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ισπανία.

 

Ο εν λόγω φιλικός αγώνας ξεκινά σήμερα στις 21:45 και διατίθεται με 0% γκανιότα στην Championsbet, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η προσφορά της Championsbet, άλλωστε, επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Η απουσία της γκανιότας, άλλωστε, έχει αυξήσει τις αποδόσεις των τριών σημείων της αγοράς του 1Χ2. Η αύξηση οφείλεται στη μηδενική προμήθεια που θα διατηρήσουν οι υπεύθυνοι. Η προμήθεια αυτή θα ήταν υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, αλλά, χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αποψινό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου: 3.33 για νίκη της Ιταλίας, 3.26 για ισοπαλία και 2.49 για νίκη της Ισπανίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις περισσότερες που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τα μέλη της Championsbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αντίστοιχες αποδόσεις. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη. Και τα κέρδη αυτά θα έρθουν με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία