Νέο bonus πρώτης κατάθεσης στη Netbet

H ιστοσελίδα στοιχήματος Netbet υποδέχεται τα νέα μέλη της με ένα νέο μπόνους κατάθεσης, το οποίο μπορεί να φτάσει σε αξία διπλάσια του αντίστοιχου που ίσχυε το Μάρτιο! Αναλυτικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε το bonus πρώτης κατάθεσης που ισχύει αποκλειστικά για τον Απρίλιο. Χάρη σε αυτό, τα νέα μέλη θα δουν το ποσό της πρώτης τους κατάθεσης να αυξάνεται κατά 25%, έως και 100 ευρώ. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της Netbet που θα στείλει έναν παίχτη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

 

Αυτό που έχουν να κάνουν τα νέα μέλη για να διεκδικήσουν το μπόνους είναι να προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση, αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ, συμπληρώνοντας τον κωδικό RIOAPR.

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει στοίχηματα σε 28 αθλήματα και σε διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία