Νέα προσφορά** της Novibet για το live του Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ.

Η στοιχηματική εταιρία Novibet καλύπτει στο σύνολό τους τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου της Premier League, αλλά όπως είναι λογικό, κάποιοι ξεχωρίζουν περισσότερο από άλλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο αγώνας ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ, όχι μόνο για την αγωνιστική του αξία, αλλά και για την στοιχηματική, η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο, μέσω της νέας προσφοράς** της Novibet.

Η συγκεκριμένη προσφορά** προορίζεται για όσους παίχτες στοιχηματίζουν live στους αγώνες ποδοσφαίρου και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα μέσω της Novibet θα διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τρεις διαφορετικές ανταμοιβές από την προσφορά**

Οι ανταμοιβές που μοιράζει σήμερα στα μέλη της η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet είναι τρεις. Η πρώτη είναι ένα στοίχημα μικρής αξίας και προορίζεται για όσους στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ στο live, η δεύτερη ένα στοίχημα μεσαίας αξίας που προορίζεται για όσους στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ στο live και η τρίτη ένα στοίχημα μεγάλης αξίας που προορίζεται για όσους στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω στο live. Καθένα από αυτά τα στοιχήματα θα επιτρέψει στους παίχτες να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τρόπος συμμετοχής στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet δεν έχουν παρά να συντονιστούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος την ώρα του αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό ή παρολί στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές, αλλά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Ανεξάρτητα, μάλιστα, από το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Εκτός από το στοίχημα στον αγώνα Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να σας θυμίσουμε πως η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα του ιταλικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Μίλαν-Λάτσιο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία