Ανταμείβει τα στοιχήματα της Δευτέρας η στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet έχει μια αδυναμία στη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι αποτελεί την πρώτη ημέρα της εβδομάδας και το αγωνιστικό πρόγραμμά της δεν είναι το πιο πλούσιο. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει μια νέα προσφορά, η οποία ισχύει κάθε Δευτέρα και υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες βρουν τις κατάλληλες εταιρείες στοιχημάτων και τοποθετήσουν αρκετές προβλέψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει, φυσικά και σήμερα και υπόσχεται να ανταμείψει όσους στοιχηματίσουν στους λιγοστούς σημερινούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

 

Η εβδομάδα ξεκινά με ανταμοιβή!

Όσοι στοιχηματίσουν σήμερα και συμμετάσχουν στην προσφορά της Mybet θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια ανταμοιβή. Πρόκειται για την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χάρη στο οποίο θα διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Η ευκαιρία αυτή θα δοθεί μόνο σε όσους συμμετάσχουν στην προσφορά και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Χάρη στην προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Mybet, λοιπόν, οι παίχτες θα κερδίσουν μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, η οποία θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους και θα παραμείνει εκεί για τρεις ημέρες. Την ευκαιρία αυτή μπορούν να την εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο, στοιχηματίζοντας σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα αθλητικά γεγονότα.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να δικαιούνται την ανταμοιβή της Δευτέρας, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, αφού συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Έπειτα, έχουν διορία έως τα μεσάνυχτα, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 30 ευρώ, στους αγώνες ποδοσφαίρου της ημέρας.

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου και σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω, προκειμένου να εξασφαλίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία