Λιλ-Μαρσέιγ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Champions League και Europa League να αποτελούν παρελθόν για αυτή την εβδομάδα, οι παίχτες του στοιχήματος στρέφουν τα βλέμματά τους στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου, με κάποια από αυτά να ξεκινούν ήδη από σήμερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η γαλλική Ligue 1, η οποία επανέρχεται σήμερα με ένα άκρως ενδιαφέρον και αμφίρροπο ντέρμπι: την αναμέτρηση της Λιλ με τη Μαρσέιγ.

Στο ντέρμπι μπορούν, φυσικά, να στοιχηματίσουν και τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet. Όσοι, μάλιστα, αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Μηδενική προμήθεια, αυξημένες αποδόσεις

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της Novibet, έχει εξαλειφθεί η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker, σε επιλεγμένα σημεία. Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά της, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

Η προσφορά** ισχύει μόνο για τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στα σημεία του σημερινού ντέρμπι της Ligue 1 έχουν ως εξής: 2.86 για νίκη της Λιλ, 3.30 για ισοπαλία και 2.83 για νίκη της Μαρσέιγ.

 

Πάνω από το μέσο όρο

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη – περισσότερα από όσα υπόσχονται οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από αυτές, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει τις αντίστοιχες δικές τους. Έτσι, οι αποδόσεις της Novibet κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Ένα ακόμη από τα πλεονεκτήματα της προσφοράς** της 0% γκανιότας* (πέρα από το γεγονός ότι υπόσχεται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών) είναι ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του Λιλ-Μαρσέιγ, πριν τις 21:45, ώρα κατά την οποία ξεκινά ο αγώνας. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Για την παραπάνω προσφορά** ισχύουν οι σχετικοί όροι και οι προϋποθέσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία