Δύο αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan ενεργοποιεί εις διπλούν την προσφορά της 0% γκανιότας σήμερα, δίνοντας στα μέλη του που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Σήμερα, λοιπόν, ο Stoiximan προσφέρει δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες με 0% γκανιότα και έχει αυξήσει τις αντίστοιχες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, αυξάνοντας την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη του.

 

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα στους εξής αγώνες: τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διεξάγεται στις 21:30, και τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ιντεπ. Ντελ Βάλε και Ατλέτικο Νασιονάλ, ο οποίος διεξάγεται στις 03:45 τα ξημερώματα. Και στους δύο αγώνες, η γκανιότα έχει εξαλειφθεί, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί.

 

Η προσφορά λειτουργεί ως εξής: από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο Stoiximan, μειώνοντας τις αποδόσεις, οι αποδόσεις δε μειώνονται και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες εξίσου αυξημένα κέρδη. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν σε αυτές, στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό, θα αυξήσουν τα κέρδη τους, χωρίς να αναγκαστούν να προχωρήσουν σε επιπλέον ανταλλάγματα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων έχουν ως εξής: στον φιλικό αγώνα, η νίκη της Μπάγερν συνοδεύεται από απόδοση 1.88, η ισοπαλία από 4.00 και η νίκη της Μάντσεστερ από 4.50, ενώ στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, η νίκη της Ιντεπ. Ντελ Βάλε από απόδοση 2.70, η ισοπαλία από 3.10 και η νίκη της Ατλέτικο Νασιονάλ από 3.22. Καθεμία από τις παραπάνω αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνεται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα τα μέλη του Stoiximan να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία