Δύο προκριματικοί του Champions League με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet καλύπτει σήμερα όλους τους προκριματικούς αγώνες του Champions League, αλλά παράλληλα ξεχωρίζει δύο από αυτούς και δίνει στα μέλη της που θα τους επιλέξουν και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι δύο αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της Goalbet είναι αυτός ανάμεσα σε Βασιλεία και ΠΑΟΚ και αυτός ανάμεσα σε Στουρμ Γκρατς και Άγιαξ.

Και οι δύο αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία. Και οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους ή από όσα θα διεκδικούσαν σε κάποια από τις άλλες εταιρίες στοιχημάτων, που διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Ευκαιρία για περισσότερα κέρδη σε δύο αγώνες

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet μπορούν να στοιχηματίσουν είτε στον έναν από τους δύο επιλεγμένους αγώνες είτε και στους δύο και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις παρακάτω αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βασιλεία και ΠΑΟΚ: 2.00 για νίκη της Βασιλείας, 3.77 για ισοπαλία και 4.22 για νίκη του ΠΑΟΚ. Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Στουρμ Γκρατς και Άγιαξ θα εκμεταλλευτούν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 4.13 για νίκη της Στουρμ Γκρατς, 3.93 για ισοπαλια και 1.97 για νίκη του Άγιαξ.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Να σας θυμίσουμε πως η Goalbet είχε ανακοινώσει και τον πρώτο αγώνα μεταξύ Άγιαξ και Στουρμ Γκρατς με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία