Νόργουιτς-Λέστερ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου αλλά και στις προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι αυτός που διεξάγεται για την αγγλική Premier League ανάμεσα σε Νόργουιτς και Λέστερ. Ο συγκεκριμένος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, αφού μεταξύ άλλων προσφέρεται και με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα τρία σημεία έχουν αυξηθεί και μπορούν να αποφέρουν εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους συμμετάσχουν στην προσφορά και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η προσφορά της Goalbet οφείλεται στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που προκαλεί μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς τη γκανιότα, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Νόργουιτς-Λέστερ δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν στο 1Χ2 του Νόργουιτς-Λέστερ και να τοποθετηθούν πριν την έναρξή του. Από την άλλη, μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί. Ωστόσο, είναι βασική προϋπόθεση να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

Τέλος, τα κέρδη που θα προκύψουν από την προσφορά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό κάθε παίχτη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έχει επηρεάσει τρεις αποδόσεις στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Νόργουιτς και Λέστερ. Πρόκειται για τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 και οι οποίες έχουν αυξηθεί ως εξής: στο 4.57 για νίκη της Νόργουιτς, στο 4.52 για ισοπαλία και στο 1.82 για νίκη της Λέστερ. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, που θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία