0% γκανιότα* στο NBA διατηρεί η στοιχηματική εταιρία Novibet

Αν και παραμονή Χριστουγέννων, οι ομάδες του NBA συνεχίζουν σήμερα να αγωνίζονται στα παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ και να προσφέρουν ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα είναι πολλοί, αλλά στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρίας Novibet ξεχωρίζει η αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, η οποία συμμετέχει στη σημερινή προσφορά** που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον αγώνα ανάμεσα σε Ρόκετς και Θάντερ με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς δεν έχουν μειωθεί, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Και αυτό για τους παίχτες σημαίνει ότι μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Η συγκεκριμένη προσφορά** επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο ή να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Εφόσον καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, οι παίχτες θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Χάρη στην απουσία της γκανιότας* και της διαδικασίας μείωσης των αποδόσεων, οι παίχτες θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν δύο αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Ρόκετς και Θάντερ. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.88 για νίκη των Χιούστον Ρόκετς και 2.13 για νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Πρόκειται, τέλος, για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι οποίες  διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία