Ενισχύει αποδόσεις στο ποδόσφαιρο η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη κυρίως στην Premier League και στους αγώνες ποδοσφαίρου της Boxing Day (για τους οποίους η Novibet ανακοίνωσε ειδικά στοιχήματα), αλλά σήμερα τη σκυτάλη παίρνουν οι αναμετρήσεις της ιταλικής Serie και ένα άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά στοιχήματα και προβλέψεις. Κάποια από τα στοιχήματα, μάλιστα, θα συνοδεύονται και από ενισχυμένες αποδόσεις, χάρη στην σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Πρόκειται για μια προσφορά** που ενισχύει επιλεγμένες αποδόσεις στον αγώνα. Συγκεκριμένα, η Novibet διατηρεί 0% στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Μίλαν-Ίντερ με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους. Χωρίς την προμήθεια, δεν υπάρχει μείωση και οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Χάρη στην προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie A θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία: 2.94 για νίκη της Μίλαν, 3.52 για ισοπαλία και 2.65 για νίκη της Ίντερ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, που έχουν μειωθεί εξαιτίας της γκανιότας*.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά**;

Στην σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, πριν αυτός ξεκινήσει, στις 21:45. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία